Integritetspolicy och användarvillkor

Behandling av personuppgifter

Sparbanksstiftelsen Öresund sydvästra Skåne avser att på sin webbplats publicera namnen på de som sökt bidrag och fått bifall på sin ansökan med angivande av beviljat belopp och ändamål. Genom att inlämna en ansökan lämnas samtycke till att sådan publicering får ske. Genom inlämnandet av en ansökan lämnas även samtycke till att stiftelsen får behandla personuppgifterna i ansökan i den utsträckning som krävs för hanteringen därav.

Information om Kakor (Cookies)

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för felhantering i ansökningssystemet, att kunna säkerställa att du loggat in på webbplatsen och för att du därigenom skall slippa logga in på varje ny sida du besöker samt för att kunna anpassa våra tjänster efter de användarpreferenser du angivit.

Så kan du undvika kakor
Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.

Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, till exempel kan du inte använda ansökningssystemet.